Ik ben Nathalie Dewicke. Ik heb het geluk om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken door het starten van dit kapsalon !
Samen met de producten van Joico en Phyto5 verzorg ik je haren tot in de puntjes.
De producten van Joico zijn verrijkt met het Quadramine Complex. Quadramine complex bevat de beste ingrediënten om het haar te herstellen, beschermen en stylen.
PHYTO 5 is een plantaardig (phyto = plant) productengamma, geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer) gecombineerd met verfijnde Westerse technologie. PHYTO 5 is een totaalconcept van exclusieve professionele verzorgingen en actieve, natuurlijke producten.
De interesse voor make-up groeide, waardoor ik de cursus bij de make-up designory academy volgde. Die leerde me de kneepjes van het vak in de cursus make-up artist pro.
De producten van Mud geven een perfect resultaat.
Daarna volgde ik een cursus face- en bodypaint, dus voor al de speciallekes zoals themafeestjes, halloween, … ben ik graag van de partij !
Ben je een bedrijf of zoek je iemand om te bodypainten op jullie volgende evenement, stuur me een email met de nodige informatie, dan geef ik graag een offerte op maat.

Bel me vrijblijvend voor informatie of een afspraak : 0484/157210

Tarieven kapsalon

Brushing (all in)
Snit + brushing
Herensnit
Kleuring
Balayage Vanaf
Mechen Vanaf
Permanent
Opsteken
Brushen + opsteken
Avond/foto make-up

16,00 € – 20,00 €
27,00 € – 30,00 €
14,00 €
31,00 €
8,00 €
20,00 €
35,00 €
19,00 €
29,00 €
28,00 €

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren